Web Analytics Made Easy - Statcounter

در راستای تاکید رئیس قوه قضائیه مبنی بر بازدید نمایندگان مجلس از زندان‌ها، اعضای کیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی امروز با حضور در بازداشتگاه اوین، ضمن بازدید از بخش‌هاس مختلف این مرکز با مددجویان دیدار وگفت وگو کردند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدحسن پیرزاده مدیرکل دفتر مجلس و نمایندگان قوه قضائیه با اشاره به بازدید نمایندگان کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از ندامتگاه اوین گفت: در راستای تعامل میان قوه قضائیه و قوه مقننه تفاهم نامه‌ای در ۱۴۰۰/۱۱/۳۰ میان دو قوه منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این تفاهم نامه در راستای تعامل بین دو قوه و هم افزایی در جهت نظارت بر حسن اجرای قانون و استفاده از ظرفیت مجلس شورای اسلامی و نمایندگان محترم در حل و فصل پرونده‌های کثیر الشاکی و تبادل نظر درخصوص اصلاح قوانین و مقررات و استفاده از نظرات کارشناسی قوه قضائیه در تطبیق قوانین در کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی است.

وی همچنین اضافه کرد: در همین راستا ریاست قوه قضائیه نیز تاکید کرده است که زمینه بازدید از زندان‌ها را فراهم شود تا نمایندگان مجلس شورای اسلامی بتوانند خدمات قوه قضائیه در زندان‌ها را مشاهده کنند و از نزدیک با مسائل مربوط با حوزه زندان‌ها آشنا شوند.

مدیرکل دفتر مجلس و نمایندگان قوه قضائیه گفت: بدلیل مشکلات دستگاه قضایی در مسائل مالی و برخی قوانین، بازدید نمایندگان می‌تواند آثار مثبتی در زندان‌ها داشته باشد. در همین راستا با هماهنگی بعمل آمده، در دعوتی از اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس صورت پذیرفت و امروز نمایندگان عضو کمیسیون امنیت و سیاست خارجی از جمله وحید جلال زاده، ابراهیم عزیزی، عباس مقتدایی، محمود عباس‌زاده، علی علیزاده، یعقوب رضاعلی، سیدعلی آقازاده، زهره اللهیان، روح الله حضرت پور، عباس گلرو، فداحسین مالکی، حسین اسدی و نیز جمعی از مدیران سازمان زندان‌ها در زندان اوین حضور داشتند که به بازدید تقریبا دو ساعته‌ای از بند‌های مختلف زندان اوین پرداختند و از نزدیک شاهد خدمات و هم نحوه نگهداری زندانیان بودند.

وی با اشاره به گفت‌وگوی مستقیم و چهره‌به‌چهره نمایندگان مجلس با زندانیان گفت: بعد از بازدید جلسه‌ای با رئیس سازمان زندان‌ها و معاونان وی برگزار شد و پیرامون خدمات و مشکلات سازمان زندان‌ها تبادل نظر صورت گرفت.

وی افزود: در این نشست تاکید شد، جمع‌بندی مباحث مطرح شده در جلسه‌ای دیگر در کمیسیون امنیت ملی مورد بررسی قرار گیرد و این کمیسیون با توجه به جایگاه نظارتی خود، با کمک دستگاه‌های مختلف از جمله سازمان برنامه و بودجه و سایر دستگاه‌ها، مسائل و مشکلات در این زمینه را پیگیری کند.

محمدی رئیس سازمان ز‌ندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور نیز در این جلسه با بیان نکاتی در خصوص اقدامات اخیر سازمان زندان‌ها گفت: در دوره تحول و تعالی قوه قضائیه اعتقاد ما این است که اصلاح و تربیت واقعی از مسیر توسعه اشتغال زندانیان می‌گذرد و تجربه نشان داده است که هر کجا اشتغال زندانیان توسعه یافته است نرخ بازگشت مجدد به زندان نیز کاهش یافته است.

وی با تبیین برنامه‌های تحول و تعالی اظهار داشت: در دور جدید مدیریتی بر توسعه اشغال زندانیان، حمایت از خانواده زندانیان و استفاده از سامانه‌های الکترونیکی بویژه پابند‌های الکترونیک اهتمام جدی داریم.

رئیس سازمان زندان‌ها در ادامه به برخی از مشکلات و کمبود‌ها اشاره کرد و با ارائه پیشنهاداتی گفت: بسیاری از این مشکلات با مداخله مراجع حاکمیتی از جمله مجلس شورای اسلامی مرتفع خواهند شد.

وحید جلال‌زاده رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز در ادامه با ابراز رضایت از وضعیت رسیدگی به متهمان و محکومان بازداشتگاه اوین گفت: وضعیت این مرکز بسیار مناسب است و به گفته مددجویان اینجا زندگی به خوبی در جریان است.

وی در عین حال یادآور شد: زندان‌های ما امروز با مشکلات مالی و اعتباری مواجه‌اند و ما با جلساتی که با مدیران سازمان زندان‌ها برگزار خواهیم کرد به این مشکلات رسیدگی خواهیم کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سازمان زندانها غلامحسین محسنی اژه ای قوه قضاییه امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی سازمان زندان ها قوه قضائیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۴۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش

نظارت ها رضایت بخش نیست

جلیل میرمحمدی می افزاید: در حوزه نظارت بر تولید و عرضه آب معدنی های موجود در بازار، متأسفانه نظارت های سازمان غذا و دارو، وزارت بهداشت و سازمان صنعت، معدن و تجارت رضایت بخش نیست.

جلیل میر محمدی،عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی

وی تصریح می کند: درصد قابل توجهی از آب های به اصطلاح معدنی که در اختیار مردم قرار دارد آب معدنی نیست بلکه آب لوله کشی شهر است که آن را با اشعه ماورای بنفش ضدعفونی می کنند و با تفاوت قیمت چند ده برابری نسبت به آب شهری به فروش می رسانند.

چرا آب معدنی؟

این عضو کمیسیون بهداشت مجلس ادامه می دهد: بسیاری از املاح مورد نیاز بدن در آب شهری نیز وجود دارد اما پایین آمدن کیفیت آب شهری و افزایش شدت سختی آب، سبب شده مردم به مصرف آب معدنی گرایش پیدا کنند.

وی بیان می کند: آب معدنی ها در بطری هایی ذخیره می شود که در شرایط غیراستاندارد و به ویژه در برابر نور خورشید، در معرض فعل و انفعالات شیمیایی قرار می گیرند و برخی مواد مضر برای بدن در آب آزاد می شود.

چه باید کرد؟

میرمحمدی می گوید: باید نظارت ها توسط سازمان های ذی ربط، پر رنگ تر باشد تا اگر احتمالا آب معدنی واقعی نیست، تنها به خاطر یک برچسب و اسم و برند، به وسیله سودجویان به خورد مردم داده نشود.

وی با تأکید بر لزوم نظارت مستمر بر کیفیت آب معدنی ادامه می دهد: از نکات مهم در حوزه نظارتی، نگهداری آب معدنی در مکان های بهداشتی و استاندارد است. همچنین سازمان های ناظر باید عدم صدور مجوز برای استفاده مجدد از بطری های یکبار مصرف که با شست و شو، دوباره وارد چرخه تولید شود را جدی بگیرند چراکه در غیر این صورت بطری آب معدنی بار میکروبی بالایی خواهد داشت و می تواند برای سلامت مردم بسیار مشکل آفرین باشد.

این عضو کمیسیون بهداشت مجلس می افزاید: نظارت مداوم بر کیفیت آب به لحاظ بار میکروبی، املاح سنگین و موارد مختلف آزمایشگاهی، در محل تولید و عرضه نیز از اهمیت زیادی برخوردار است.

مدیرکل پیشین دفتر سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اذعان می دارد: بسیاری از مردم به لحاظ معیشتی، دسترسی به آب معدنی ندارند. بنابراین آب لوله کشی مورد نیاز آنان از نظر فلزات سنگین، املاح، نیترات ها باید به طور جامع بررسی شود تا کاملا بهداشتی باشد.

وی تصریح می کند: بخش قابل توجهی از آب مصرفی مردم به غیر از سختی آب، مشکل خاصی ندارد و قابل شرب است به طوری که گاهی از آب های معدنی هم بی ضررتر است.

این عضو کمیسیون بهداشت مجلس درباره توصیه برخی کارشناسان به مصرف آب چاه به جای آب معدنی می گوید: چنانچه آب چاه تصفیه و ضدعفونی نشده باشد بار میکروبی بالایی خواهد داشت که برای بدن مضر است.

وی می افزاید: خوشبختانه بیش از ۹۵درصد مردم جامعه به آب شرب بهداشتی دسترسی دارند بنابراین توصیه به مصرف آب چاه در چنین شرایطی منطقی نیست و می تواند سبب بروز مشکلاتی برای سلامتی مردم شود.

عفت زارع

دیگر خبرها

  • بازدید اعضای هیات‌عامل سازمان بنادر از پروژه‌های جزیره بوموسی
  • رسیدگی به تخلفات شرکت های حمل و نقل مسافربری
  • برگزاری سومین نشست کمیسیون تخصصی شورای عالی انرژی در سال ۱۴۰۳
  • جزئیات جلسه ارزی کمیسیون اقتصادی مجلس با مخبر
  • تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود
  • دوازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین آغاز شد
  • جزئیات تازه از دادگاه پسران معاون اول سابق قوه قضائیه | سهم‌ ۱۴۰ میلیارد تومانی در پرونده ۹۰۰ میلیاردی در قیطریه | قاضی از متهمان خواست فحاشی نکنند!
  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه در هرمزگان با حضور ۵۰ خبرنگار